Duits Gospelkoor geeft concert in H. Adelbertuskerk, Haarlem

Op vrijdag, 19 mei 2023 geeft het Duitse Gospelkoor Lingenfeld een concert onze Adelbertuskerk te Haarlem, Rijksstraatweg 28. Aanvang is om 20:00 uur. Inloop vanaf 19:00 uur. Toegang is gratis. 

Het koor komt uit Lingenfeld; in het zuidwesten van Duitsland en is met een eigen band en solisten een van de leidende gospelacts in Duitsland. Nu komt het Gospelkoor Lingenfeld voor de tweede keer naar Nederland. 

Het GOSPELCHOR LINGENFELD bestaat uit 50 enthousiaste leden die vol passie elk optreden kleur geven met een afwisselend programma. Hun krachtige stemgeluid wordt begeleid door een zeskoppige band met talentvolle solisten. In meer dan 500 concerten heeft dit ensemble met haar uitgebreide podiumervaring inmiddels bekendheid verzameld met meer dan 50 concerttournees in het binnen- en buitenland, diverse cd-opnames, radio- en televisie-optredens. 

Net zoals bij het eerste concert in Haarlem in 2011 belooft dit event een afwisselende avond te worden met bekende pop-, musical- en gospelhits. Het gevarieerde programma biedt een sprankelende mix van traditionele spirituals, beklijvende soulballads en groovy pophits. Nummers uit het huidige concertprogramma zijn onder meer het spirituele “Wade in the Water”, het nummer “Man in the Mirror” van Michael Jackson en “You Can’t Stop the Beat” uit de musical Hairspray. https://www.youtube.com/watch?v=4dNTHnEvuus        

Meer horen en zien? http://www.gospelchor-lingenfeld.de/