Homepage

Welkom op de site van de Adelbertusparochie in Haarlem.

De Adelbertusparochiei is 1 van de 5 parochies die deel uitmaken van de H. Franciscusparochie i.o. (www.parochiefranciscus.net)
Ons bijna 100-jaar oude kerkgebouw met de mooie gebrandschilderde ramen is voor veel Haarlemmers een bekend punt.
In onze parochie kunt u voor veel dingen terecht, voor een gesprek over geloofszaken.  Maar ook is er altijd de mogelijkheid om een luisterend oor te vinden, voor gebed en bezinning.

In onze parochie is een diversiteit aan vieringen die op verschillende dagen door de week en in het weekend plaatsvinden zoals eucharistievieringen, woord- en communievieringen, taizévieringen, vespervieringen.
Voor huwelijken, doopvieringen, uitvaarten, wakes en het toedienen van de ziekenzalving kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Wij bieden hulp aan mensen in financiële en/of materiële nood binnen onze parochie, en ook mensen buiten onze parochie bieden wij onze hulp aan d.m.v. het steunen van diverse hulporganisaties.
En als u alleen een praatje wilt maken of een kopje koffie wilt drinken bent u natuurlijk altijd van harte welkom. Voor het opgeven van intenties kunt u contact opnemen met het secretariaat, 023-5261626.
Onze parochie heeft de rijkdom van een groot aantal werkgroepen waaronder 3 koren waar men altijd weer nieuwe vrijwilligers bij kan gebruiken.

Wij wensen u veel plezier met uw ontdekkingstocht op onze website en houden ons aanbevolen voor uw tips om deze website nog aantrekkelijker te maken. U kunt op deze website ook ons beleidsplan vinden.