U bent hier:    Werkgroepen » Beheercommissie

De Adelbertusparochie

De Kerk / Het Parochiehuis

Het kerkgebouw van de R.K. H. Adelbertusparochie bevindt zich op de hoek van de Rijksstraatweg en de Zaanenstraat in Haarlem-Noord.

Verdere adresgegevens vindt u onderaan deze bladzijde.

De huurtarieven van de kerkruimte vindt u hier.

Secretariaat

Bij het secretariaat kunt u terecht voor informatie over de gang van zaken in de parochie, voor afspraken rond doop, huwelijk, jubileum, uitvaart en voor de parochieele ledenadministratie. Ook kunt u terecht met al uw vragen, suggesties, in de kerk gevonden/verloren voorwerpen. U kunt hier ook de gebedsintenties doorgeven of een afspraak maken met één van onze pastores.

Het secretariaat is geopend van maandag t/m vrijdag van
10.00 - 12.00 uur.

Telefoonnummer : 023-5261626

Pastoor