Kerstconcert met vertellingen door de Voice Company 8 december 16.00 uur

Kerstconcert met Kerstvertellingen

Prachtige kerstmuziek plus heerlijk verteld worden door een professional. Dat is het idee van het komende kerstconcert van het Voice Company Koor. Een concert waarbij het thema “Kerstverhaal” centraal staat. Actrice Nel Kars gaat het publiek meenemen in de wereld van de kerstverhalen. Daar is veel interessants te ontdekken. Verteld worden door Nel Kars (zij studeerde samen met Willem Nijholt) is een feest omdat zij tot op de letter nauwkeurig verstaanbaar is.

Om deze vertellingen heen gaat het koor kerstmuziek zingen. Denk aan nummers als “Walking in the air”, “Oh holy night”, Christmas Carols en een schitterende bewerking van Stille Nacht. Veel afwisseling dus. Alles onder leiding van dirigent en pianist Robert Bakker.

Dit alles op zondagmiddag 8 december in de Adelbertuskerk, Rijksstraatweg hoek Zaanenstraat in Haarlem, aanvang 16.00 uur.

Voor dit concert wordt een bijdrage gevraagd van vijftien euro. (kinderen t/m 12 jaar tien euro) Kaarten bestellen gaat heel eenvoudig: Veilig online via de concertpagina van www.hetvoicecompanykoor.nl, eventueel via koorleden of gewoon bij de ingang van de kerk. (zaal open vanaf 15.15 uur)

Zo wordt Kerstfeest 2019 om nooit te vergeten!